Podcasts by Category

Atlético Podcast

Atlético Podcast

SvenskaFans.com

Atlético de Madrid-redaktionen på SvenskaFans.com diskuterar aktuella frågor kring klubben. Du kan lyssna på programmen här, på internet eller via SvenskaFans-appen i din smartphone.

275 - Atlético Podcast: ”Tappade två poäng på Mestalla”
0:00 / 0:00
1x
  • 275 - Atlético Podcast: ”Tappade två poäng på Mestalla”

    Atlético Podcast är tillbaka. Det blir snack om allt från de senaste nyheterna, matcherna mot Real Madrid och Valencia samt de kommande mötena med Rayo Vallecano och Celta Vigo.

    Thu, 23 Aug 2018 - 59min
  • 274 - Vuelve la Liga!

    Detta är Atléticoredaktionens podcast där ni får höra allt det senaste om Atlético Madrid och övriga la Liga.

    Tue, 25 Aug 2015 - 1h 17min
  • 273 - ”Godín brings the sexy back”

    Detta är Atléticoredaktionens podcast där ni får höra allt det senaste om Atlético Madrid och övriga la Liga. Lyssna här nedan!

    Sat, 25 Oct 2014 - 1h 55min
  • 272 - Podcast Special: Intervju med Bélen Sánchez

    Atlético-redaktionen har inför Atléticos Madrids möte med Malmö FF intervjuat två journalister. En från Sverige och en från Spanien. Två journalister som under tisdagskvällen fick svara på frågor om motståndarlaget. Först ut var Sportbladets Simon Bank, denna gång är det Bélen Sánchez från tv-kanalen La Sexta som får svara på frågor om MFF, och Atlético.

    Wed, 22 Oct 2014 - 03min
  • 271 - Podcast Special: Intervju med Simon Bank

    Alexander Ivanovski från Atlético-redaktionen har inför Atléticos Madrids möte med Malmö FF intervjuat två journalister. En från Sverige och en från Spanien. Två journalister som under tisdagskvällen fick svara på frågor om motståndarlaget. Först ut är Sportbladets Simon Bank

    Wed, 22 Oct 2014 - 05min
Show More Episodes