Podcasts by Category

De Willem Podcast

De Willem Podcast

Harry Lensink, Marian Husken / Dag en Nacht Media

Harry Lensink en Marian Husken volgen al jaren het dossier Willem Holleeder en andere crimezaken. Eens per week praten ze je bij over de wereld van de georganiseerde misdaad. De Willem Podcast wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media.

133 - Aflevering 132: De aanslag op Peter R. de Vries en de war on drugs
0:00 / 0:00
1x
 • 133 - Aflevering 132: De aanslag op Peter R. de Vries en de war on drugs

  Wat was het doel van de aanslag op ’s lands bekendste misdaadverslaggever? En hoe moet het nu verder met de misdaadbestrijding? Marian en Harry bespreken de scenario’s met collega Wouter Laumans. ‘Met heel veel geld koop je heel veel geweld.’ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Tue, 13 Jul 2021 - 36min
 • 132 - Aflevering 131: Waarom de Heineken-ontvoerders ‘gangster’ wilden worden

  Een ‘ontbrekend hoofdstuk uit de geschiedenis van de georganiseerde misdaad in Nederland’, staat er in de inleiding van Wij willen gangster worden. Marian en Harry toetsen bij auteur George Boellaard - de broer van - of dat zo is.  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 09 Jul 2021 - 52min
 • 131 - Aflevering 130: Het prijskaartje van de kroongetuige

  Eindelijk weten we wat er in de gewraakte telefoon van kroongetuige Nabil B. stond. Hij doet het voor het geld. Althans, dat is wat de advocaten van de verdachten concluderen. Marian en Harry praten er over met strafpleiter Nico Meijering. See our Privacy Policy at https://art19.com/privacy and our California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 02 Jul 2021 - 45min
 • 130 - Aflevering 129: De BV Eigenbelang van verdachten

  Ze zwijgen in alle talen, om dan ineens te gaan praten. Of ze verklaren honderduit, om er vervolgens het zwijgen toe te doen in de rechtszaal. Wat is de impact van de wispelturige verdachte? Marian en Harry praten er over met Parool-misdaadverslaggever Paul Vugts. See our Privacy Policy at https://art19.com/privacy and our California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 25 Jun 2021 - 38min
 • 129 - Aflevering 128: Kroongetuigeperikelen: een weigerachtige Nabil B. en een onvindbare Peter la S.

  Waar is Peter la Serpe en aan welke kwaal lijdt Nabil B. ? Marian en Harry bespreken het met Parool-misdaadverslaggever Wouter Laumans.

  Fri, 18 Jun 2021 - 45min
Show More Episodes