Filtrar por género

Zelfspodcast

Zelfspodcast

Sander & Jaap / Tonny Media

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.


Word Luisterkind of Tonny:

IOS: https://apps.apple.com/nl/app/zelfspodcast/id1566136994

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.geroezemoes.zelfspodcast&hl=nl&gl=US

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/zelfspodcast/

Voor meer informatie: https://zelfspodcast.nl/


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

116 - S3E9 - Huize Avondrood
0:00 / 0:00
1x
 • 116 - S3E9 - Huize Avondrood

  Sander en Jaap zijn uiteraard van plan om, wanneer ze bejaard zijn, hun studententijd te herbeleven in een gezamenlijke villa. In Nederland gaan we alleen wel anders met deze mensen om. Zien we ze überhaupt nog wel als mensen? Dat lijkt soms niet zo. Het zomaar opsluiten van de opaatjes en omaatjes in een tehuis zonder te kijken naar tussenoplossingen. Hier is dus nog wel wat werk aan de winkel. Want als wij zo oud zijn willen wij ook nog steeds als Jaap & Sander gezien worden. Geproduceerd door: Tonny Media. - Volg De Zelfspodcast op Instagram Onze app is ook downloadbaar! Gebruik de code 'zelfspodcast10' voor een korting van 10% op heel de collectie op Matt Sleeps. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 03 Dec 2021 - 37min
 • 115 - S3E8 - RIP Snoepje van de week

  The end of an era: we stoppen met de rubriek. Het is klaar, we willen en kunnen niet meer. Daarom deze aflevering nog een laatste ode aan ons ooit favoriete gedeelte van de podcast voordat we het begraven. Geproduceerd door: Tonny Media. ❤️ Volg De Zelfspodcast op Instagram, en volg natuurlijk onze Snoepjes top 5: Carmen Lauren Visser Mayelin van der Meer Hanna Verboom Eline Hintzen Germaine Peels 📱 Onze app is ook downloadbaar! 🤔 Ook zo'n expert worden als onze Sander & Jaap? Ga naar nlleertdoor.bit-academy.nl voor meer informatie over de gratis 10 weekse opleiding!

  Fri, 26 Nov 2021 - 47min
 • 114 - S3E7 - De wet van Godwin

  Het lijkt niet absurder te kunnen: Kamerleden bedreigen elkaar vanwege de coronamaatregelen, anti-vaxxers vergelijken zichzelf met Joden tijdens de Holocaust - inclusief jodenster - en Thierry Baudet deelt bewerkte foto’s van kinderen om op te roepen tot haat en woede. Wij worden er fysiek onpasselijk van. Jullie hopelijk ook, anders mag je überhaupt stoppen met luisteren naar onze podcast. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram, stem zaterdag 20 november om 12:00 op onze Pleeboys-post en help ons naar De Bol.com Onderneem Game overwinning! Onze app is ook downloadbaar! Gebruik de code 'bfzelfspodcast' voor de hoogste korting ooit van 15% op jouw bestelling & loot mee voor een boxspring of Loft bed op Matt Sleeps. Schandalige Post & Tweet van Thierry. Kwaadaardig filmpje van Ongehoord Nederland Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 19 Nov 2021 - 41min
 • 113 - S3E6 - Medialasterpers

  Dat Sander en Jaap met de roddelpers te maken hebben gehad is niemand ontgaan, ook zij waren slachtoffers van een zondebokcultuur. Moeten we ons zorgen maken? Absoluut. Wat leveren al die roddelbladen en juicekanalen ons nou op? Waarom is het leuk om door speculaties ten onder te gaan? Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! Activeer je cadeautje van de Zelfspodcast, een maand gratis Blendle, op https://blendle.com/actie Kies jouw ideale Samsung TV op: www.KiesJouwSamsungTV.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 12 Nov 2021 - 47min
 • 112 - S3E5 - De versnipperaar

  Op dit moment is de formatie van de regering in volle gang, maar dat is al ellelang zo. De verkiezingen, waar je kon kiezen uit 37?! partijen, waren in maart en het lijkt erop dat we dezelfde regering krijgen als die destijds is afgetreden. Dit alles omdat al die partijen er maar niet uitkomen. Waarom zijn er zoveel partijen met uiteenlopende idealen en ideeën tegenwoordig en kan werkelijk niemand met elkaar samenwerken? De heren bespreken het in deze aflevering. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! Gebruik onze code 'HelloZelfspodcast' online voor 45 euro korting op de eerste drie boxen! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 05 Nov 2021 - 48min
Mostrar más episodios