Filtrer par genre

Det, Vi Taler Om

Det, Vi Taler Om

Podimo

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

'Det, vi taler om' kan nu høres eksklusivt på Podimo. Prøv Podimo gratis og lyt til nye episoder allerede nu:

http://podimo.dk/detvitalerom



2021 - Mai Manniche bruger - igen - billeder af de kongelige til kommerciel brug
0:00 / 0:00
1x
  • 2021 - Mai Manniche bruger - igen - billeder af de kongelige til kommerciel brug

    Mai Manniche er igen havnet i en beef med Kongehuset, efter igen at have delt billeder af de kongelige, der bærer smykker, som er magen til - eller som i hvert fald ligner - hendes designs.  I panelet sidder Jonas Kuld Rathje, Anne Kirstine Cramon, Niels Pinborg og Nikolaj Vraa. Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Og hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: Podimo.dk/detvitalerom  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 12 Apr 2024 - 09min
  • 2020 - TEASER: Danmark har fået den mandlige pendant til Katherine Diez. Hans plagiat overgår den vildeste fantasi

    Opdigtede kilder, interviews der aldrig har fundet sted og tyvstjålne citater. Lasse Skytt er gået under jorden mens medier og forlag truer med sekscifrede erstatningskrav. Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Og hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: Podimo.dk/detvitalerom  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 05 Apr 2024 - 07min
  • 2019 - Teaser: Påske-humøret er helt i top i ugens udsendelse

    I anledning af påsken fylder vi studiet med vin, snaps og et festligt panel bestående af Jonas Kuld Rathje, Nikolaj Vraa, Janni Ree og Mathias Helt. Vi lægger hårdt ud med en påske-quiz, historien om Hitlers bestik og dengang, Lasse Spang Olsen blev korsfæstet.  Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Og hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: Podimo.dk/detvitalerom  Hvis du vil lytte med i tre måneder til halv pris, kan du besøge linket her: https://podimo.com/dk/shows/det-vi-taler-om See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Thu, 28 Mar 2024 - 13min
  • 2018 - Påske-info: Lyt med skærtorsdag i påsken

    Det er påske, og derfor samler Ditte i stedet panelet skærtorsdag til en ordentlig omgang påskesladder. Og det skal nok blive saftigt, for vi får besøg af et fantastisk panel og i ægte påskestil, kommer der selvfølgelig også våde varer på bordet. Skål! Vi sender 'Det, vi taler om' live i Podimos app torsdag d. 28. marts fra 14-16.00, og podcasten udgives efterfølgende. Hvis du vil lytte med, skal du over på Podimo. Og lige nu kan du finde et godt tilbud her: podimo.dk/detvitalerom See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Mon, 25 Mar 2024 - 01min
  • 2017 - Konkurrence: Hvad skal tidl. FE-chef Lars Findsen have i erstatning?

    Hvad skal det koste, hvis man uberettiget er blevet aflyttet i et år og samtidig har siddet uberettiget i fængsel i 71 dage?  Vi har forsøgt at regne ud, hvad staten skylder den tidligere FE-chef, Lars Findsen.  I programmet sidder Søs Marie Serup, Morten Crone Sejersbøl og Jakob Steen Olsen.  Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech.  Hvis du vil høre hele udsendelsen, skal du ind på Podimo. Og hvis du endnu ikke har været abonnent på Podimo, kan du få 30 dages gratis lytning her: Podimo.dk/detvitalerom  See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

    Fri, 22 Mar 2024 - 11min
Afficher plus d'épisodes