Filtrer par genre

Šport TV podcast

Šport TV podcast

Šport TV

Podcast, v katerem novinarji in sodelavci Šport TV z gosti debatirajo o športu.

738 - Kdo vse v Evropo?
0:00 / 0:00
1x
  • 738 - Kdo vse v Evropo?

    V današnjem podcastu Rok Grilec in Žiga Ikič pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, napovesta dogajanje v zadnjem krogu prvenstva, pogledata zaključek ženskega DP in finale DP v futsalu.

    Tue, 16 May 2023 - 33min
  • 737 - Ne sprasujmo se napacnih vprasanj

    V današnjem podcastu Rok Grilec in Žiga Ikič pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, ustavita se predvsem pri finalu pokala, pogledata pa tudi v zadnja dva kroga prvenstva.

    Tue, 9 May 2023 - 50min
  • 735 - Neposredni boj za drugo mesto

    V današnjem podcastu Rok Grilec in Žiga Ikič pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah in napovedala naslednji krog prvenstva.

    Tue, 25 Apr 2023 - 35min
  • 734 - Podcast PLT Special: Jaka Bijol

    Tokratna epizoda je terjala pot v Videm, kjer za Udinese uspešno igra Jaka Bijol. Reprezentant Slovenije se je razgovoril o zgodnjo selitvi s Koroške v Ljubljano, pomembnosti prestopa v Moskvo, naslednjih izzivih in reprezentanci Slovenije.

    Fri, 21 Apr 2023 - 20min
  • 733 - Olimpija je prvak, kako naprej?

    Rok Grilec in Žiga Ikič pregledata dogajanje na slovenskih nogometnih zelenicah, posvetila sta se predvsem derbiju, na katerem je Olimpija potrdila naslov, okrcala nekatere ekipe, ki kot da nočejo v Evropo in napovedala naslednji krog prvenstva.

    Tue, 18 Apr 2023 - 42min
Afficher plus d'épisodes