Filtra per genere

El búnquer

El búnquer

Catalunya Ràdio

En Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, de dilluns a divendres, a les 10 de la nit, quan ja estan cansats d'haver sigut ciutadans exemplars durant tot el dia, es reuneixen en el seu espai de confiança: una antiga de bodega que han convertit en el seu local clandestí, un lloc gairebé de recés espiritual on poden opinar lliurament de tots els temes que vulguin, sense cap mena de pressió externa.

268 - Millors moments (setmana 2x03)
0:00 / 0:00
1x
 • 268 - Millors moments (setmana 2x03)

  La primera biografia que destaquem és la de Rosa Luxemburg, una lluitadora comunista que va viatjar fins a Alemanya per començar una revolució, però que es va veure atrapada en un conflicte que la va sobrepassar. D'altra banda, destaquem una altre personatge ben diferent: Ivan Milat, conegut com l'assassí de motxillers (tot i que en Jair creu que és innocent).

  Fri, 24 Sep 2021 - 1h 02min
 • 267 - Anna Nicole Smith, una playmate de Texas

  Programa 02x16. L'Anna Nicole Smith no va tenir una vida fàcil. Veient que a Texas no podia tenir una vida digna, va marxar cap a Hollywood per perseguir el seu somni: ser una estrella de cine. D'aquesta manera va passar dels locals nocturns de Houston... als locals nocturns de Hollywood. La seva vida no pintava gaire bé, fins que va conèixer els dos homes de la seva vida: en Hugh Hefner i en J. Howard Marshall, un vell decrèpit multimilionari amb qui es va casar.

  Thu, 23 Sep 2021 - 55min
 • 266 - Ivan Milat, l'assassí de motxillers

  Programa 02x15. Sembla que a Austràlia no t'hagi de passar res de dolent, tret que t'estovis amb un cangur o que et mati una aranya... això sí. Ens referim que no et pot passar res dolent amb la gent autòctona. Doncs avui us portem una història d'assassins en sèrie a l'estil més americà. Una història que et manté intrigat fins al final. Totes les proves apunten que el nostre protagonista és l'assassí, però potser tindrem un gir final de guió. sfx cop tensió.

  Wed, 22 Sep 2021 - 55min
 • 265 - Millors moments (setmana 39)

  Repassem la vida de dos personatges molt estimats que van morir abans d'hora. La maleïda tuberculosi fa que el poble argentí hagi de plorar una mort de l'Evita massa prematura. D'altra banda, als carrers de Barcelona, es va viure un desastrós accident que va matar Antoni Gaudí quan encara tenia moltes meravelles per oferir-nos.

  Fri, 28 May 2021 - 52min
 • 264 - Antoni Gaudí

  Programa 01x156. Tothom coneix les seves obres, però no tothom coneix la seva vida, la seva faceta més privada. Antoni Gaudí, pit de vidre, era un boig o era un geni? Potser era les dues coses. Avui us en donarem tota la informació perquè vosaltres mateixos ho decidiu.

  Thu, 27 May 2021 - 52min
Mostra altri episodi