Podcasts by Category

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met 'dt') geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42 - Opa's en oma's
0:00 / 0:00
1x
 • 42 - Opa's en oma's

  Opa’s en oma’s: je komt uit ze voort, ze zijn lief en zacht, of juist streng en ouderwets. Over vousvoyeren of niet, bedden die strak opgemaakt zijn zoals alleen een oma dat kan, en het raadsel van oudere mensen die zittend slapen. Het roddelblad komt deze week uit België, met een veelheid aan BV’ers die we niet kennen maar die toch van alles blijken mee te maken. Het probleem involveert het niet zo lekkere ademluchtje van een geliefde. O, en een life hack met sokken en frisgewassen lakens. Geproduceerd door: Tonny Media. Probeer Flink. Download de app, gebruik code MARCMARIEAAF en krijg €15 korting op je eerste bestelling van minimaal €30. Ga naar: https://flink.go.link/?adj_t=6dgk6cn Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door VGZ Mantelzorg Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Sat, 16 Oct 2021 - 50min
 • 41 - Koffie

  Koffie, levenselixer, bron van culture clashes, puur geluk en alles wat ertussenin zit. En dat is veel. We bespreken deze belangrijke drank, en schakelen daarna over op de Weekend, waarin het Amaliaboek behandeld wordt, en ook de verhuislustige Meilanden. Het probleem gaat over liefde en angst, we hebben het ook nog over volksdansen: kortom, het hele leven komt voorbij. Geproduceerd door: Tonny Media. Voor meer informatie over griep ga naar griepwijzer.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Sat, 09 Oct 2021 - 47min
 • 40 - Griep

  Griep: als kind vond je het heerlijk, als volwassene moet je er eigenlijk ook lekker in gaan hangen, maar dat lukt niet altijd. We behandelen het geheime griepgenezingsrecept van de moeder van Marc-Marie, de tekst op de grafsteen van Aaf en de vraag waarom al dat handen schudden nu weer moet. En de million dollar question: beleven mannen de griep wellicht anders dan vrouwen? Dan is er nog een opsteker voor Jan Uriot, de nieuwe liefde van Scheet en Scheet en een bijzondere film die Paul Verhoeven gaat maken of misschien ook wel helemaal niet. Het probleem rondom een babynaam riep een hoop reacties op: wij destilleren ze tot een eenduidig advies. Tanrevel: Gebruik de kortingscode MMA20 voor 20% korting op je eerste Tanrevel bestelling op www.tanrevel.nl Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Sat, 02 Oct 2021 - 48min
 • 39 - Winnen

  Winnen: is er eigenlijk wat aan? Waarom willen mensen winnen, is dat goed of slecht, is het hele leven niet een beetje doen alsof je wilt winnen - nou ja, van dat soort filosofische kwesties komen op. Aaf vertelt over de ene prijs die ze ooit won en Marc-Marie behandelt zijn eigen prijzenkast. De eekhoorn komt aan bod, Jan Uriot zit in een opgaande spiraal en we hebben het kort over het opmeten van vissen. Dan is het alweer tijd voor een burn-outgerelateerd probleem. Geproduceerd door: Tonny Media. Tanrevel: Gebruik de kortingscode MMA20 voor 20% korting op je eerste Tanrevel bestelling op www.tanrevel.nl Stem op ons voor de Dutch Podcast Awards op www.podcastawards.nl/stem Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Sat, 25 Sep 2021 - 56min
 • 38 - Cadeaus

  De wereld van de cadeau’s is groot en onoverzichtelijk. Ben je meer een gever of een nemer? Een cadeaukast hebben: is dat wel wenselijk en oké? Wat doe je als je een heel goedkoop cadeautje vindt dat toch perfect bij de jarige past? En mag je om het bonnetje vragen als je een cadeautje helemaal niet leuk vindt? We nemen nog lopende Brabantse zaken door: updates over de uitspraak van Kaatsheuvel en natuurlijk de eekhoorn van Marc-Marie. Ook komt het roddelblad voorbij, dat dit keer de vraag opwerpt wat een open relatie nou eigenlijk is. En we lossen een groots en universeel probleem op: wat te doen als anderen stukjes brood in het boterkuipje achterlaten? Geproduceerd door: Tonny Media. Ga naar https://www.nextory.nl/Rouze, vul daar de unieke vouchercode Rouze in, download de app en lees/luister 45 dagen gratis. Tanrevel: Gebruik de kortingscode MMA20 voor 20% korting op je eerste Tanrevel bestelling op www.tanrevel.nl Atida pure: Met de kortingscode MARCMARIEAAF krijg je 50 % korting op je eerste bestelling. Ga naar de website www.atidapure.com/nl-nl om de vragen beantwoorden voor persoonlijk advies. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Sat, 18 Sep 2021 - 47min
Show More Episodes