Filtrar por gênero

De Taghi Podcast

De Taghi Podcast

Het Parool

Misdaadverslaggevers Paul Vugts en Wouter Laumans volgen de veelvoudige liquidatiezaak Marengo rondom hoofdverdachte Ridouan Taghi op de voet. Corrie Gerritsma praat in deze podcast met hen onder andere over de onwaarschijnlijke bloeddorst van Taghi, liquidaties, cokehandel, en de invloed van extreem geweld op de rechtsstaat.

29 - 29: De blauwdruk van een nieuwe generatie criminelen
0:00 / 0:00
1x
 • 29 - 29: De blauwdruk van een nieuwe generatie criminelen

  In Amsterdam brak tien jaar geleden een onderwereldoorlog uit om de macht in het cocaïnemilieu. De jongens van toen vormden de blauwdruk van een nieuwe generatie criminelen, zoals Ridouan Taghi.

  Support the show: https://krant.nl

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Sat, 24 Sep 2022
 • 28 - 28: Hoe Antwerpen overspoeld wordt door jonge Amsterdamse drugscriminelen

  Explosies, beschietingen: Antwerpen wordt steeds opgeschrikt door flink onderwereldgeweld. In veel zaken is een link naar Nederlandse drugscriminelen van het kaliber Ridouan Taghi snel gelegd. Inmiddels zitten in België volop jonge Amsterdammers vast - veelal uit Zuidoost - voor betrokkenheid bij dit geweld en het uithalen van cocaïne uit de zeehaven. 

  Support the show: https://krant.nl

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Sat, 10 Sep 2022
 • 27 - 27: Hoe een vals paspoort het gouden ticket is voor criminelen

  Onlangs werd bekend dat een Haagse ambtenaar jarenlang valse paspoorten heeft geleverd aan criminelen, waaronder Ridouan Taghi. Als je eenmaal zo’n paspoort in handen hebt, kun je alles, vertellen misdaadverslaggevers Paul Vugts en Wouter Laumans. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Tue, 26 Jul 2022
 • 26 - 26: Hoe steeds meer puzzelstukjes wijzen op de link van Taghi naar Peter R de Vries

  In de week dat het precies een jaar geleden is dat Peter R de Vries werd doodgeschoten in Amsterdam, volgden de nieuwe ontwikkelingen rondom deze aanslag zich razendsnel op. Er werden drie nieuwe verdachten opgepakt, en er meldde zich een nieuwe getuige. Reden genoeg voor de rechtbank om de zaak tegen de vermoede uitvoerders van de moord te heropenen. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Thu, 07 Jul 2022
 • 25 - 25: Vijf keer levenslang in Marengo: 'Een totaal gebrek aan respect voor mensenlevens'

  Het OM heeft met de strafeisen in de grote liquidatiezaak Marengo tegen Ridouan Taghi en 15 medeverdachten hard uitgehaald. Tegen Taghi en vier medeverdachten werd de maximale straf van levenslang geeist, andere verdachten hoorden celstraffen tot maximaal 26 jaar. Was dat naar verwachting? En hoe nu verder? Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

  Tue, 28 Jun 2022
Mostrar mais episódios