Filtrar por gênero

Ik weet je wachtwoord

Ik weet je wachtwoord

Daniël Verlaan / De Stroom

In Ik Weet Je Wachtwoord onderzoekt techjournalist Daniël Verlaan ongelooflijke verhalen die online spelen. Elke aflevering duikt Daniël in een nieuwe zaak en gaat hij ook het gesprek met de hackers aan. Elke laatste woensdag van de maand verschijnt er een nieuwe aflevering in je app! Ik Weet Je Wachtwoord is in samenwerking met KPN.

3 - De Nederlander die Trump hackte
0:00 / 0:00
1x
 • 3 - De Nederlander die Trump hackte

  In Ik Weet Je Wachtwoord onderzoekt techjournalist Daniël Verlaan ongelooflijke verhalen die online spelen. Elke aflevering duikt Daniël in een nieuwe zaak en gaat hij ook het gesprek met de hackers aan. Elke laatste woensdag van de maand verschijnt er een nieuwe aflevering in je app! De soundtrack van Ik Weet Je Wachtwoord is gemaakt door S10 & Sim Fane. De eindredactie doet Noortje Veldhuizen, de montage en mixage verzorgt Ivo Duijsings en Steven Driehuis buigt zich over het redactiewerk. Ik Weet Je Wachtwoord is in samenwerking met KPN.

  Wed, 29 Dec 2021
 • 2 - Hoe Sinterklaas een bank hackt

  Techjournalist Daniël Verlaan onderzoekt verbluffende verhalen in zijn allereerste podcast Ik Weet Je Wachtwoord. Elke aflevering duik je als luisteraar in een nieuwe zaak. Beluister de podcast elke laatste woensdag van de maand in je favoriete podcast-app!

  Wed, 24 Nov 2021
 • 1 - Daniël Verlaan weet je wachtwoord
  Wed, 17 Nov 2021