Filtrar por gênero

Slaaptijd

Slaaptijd

Loes Van Dokkum

Met Slaaptijd train je je lichaam en brein om te ontspannen en optimaal te herstellen. Je nachtrust verbetert en daardoor begin je je dagen met meer energie, focus en positiviteit. Goed slapen is net als gezond eten en voldoende bewegen een belangrijke pijler in jouw mentale en fysieke gezondheid. Slaaptijd luisteren is dé relaxte 'workout' voor een optimale nachtrust. Het is ook echt even een rustig moment voor jezelf. Slaaptijd gebruikt wetenschappelijke inzichten van vooraanstaande experts op het gebied van neuroscience en psychologie. In deze slaap meditaties worden oefeningen en technieken uit mindfulness en meditatie ingezet. Abonneer je op Slaaptijd als de sessies je bevallen. Hoe vaker je een slaap meditatie luistert, hoe meer je de positieve effecten zult ondervinden.

54 - Laat het verleden los en val in slaap | Slaapmeditatie met visualisatie voor een diepe helende slaap
0:00 / 0:00
1x
 • 54 - Laat het verleden los en val in slaap | Slaapmeditatie met visualisatie voor een diepe helende slaap

  Voel hoe er ruimte voor nieuwe mogelijkheden ontstaat als je opgebouwde spanning uit eerdere momenten laat wegvloeien. Deze meditatie met visualisatie leidt je naar een prachtig berglandschap, waar je helemaal tot rust komt. Val in een diepe slaap met een heerlijk gevoel van vrijheid en veiligheid, en van vertrouwen in jouw betere toekomst.

  Sun, 04 Jul 2021 - 1h 01min
 • 53 - Rustig en ontspannen slapen | Diepe slaapmeditatie om met een kalm, veilig gevoel in slaap te vallen

  Ervaar dat jij diep van binnen heel bent, en voel de rust die bestaat onder alles wat veranderlijk is. Daal met deze yoga nidra slaapmeditatie af naar de rust en veiligheid van het gevoel van goed zijn zoals je bent en val in een diepe slaap op de klanken van de drone in de kalmerende 432Hz muziek.

  Sun, 27 Jun 2021 - 1h 00min
 • 52 - Geef je over aan een diepe slaap | Geruststellende slaapmeditatie om gedachten & emoties los te laten

  Geef je over aan het proces van ontspannen, laat stress en spanning los door gedachten en emoties van een afstand te observeren en val in een kalme, diepe slaap. Deze extra lange meditatie op zachte, kalmerende 432Hz muziek leidt je naar een staat van diepe rust, vanuit waar je vanzelf afdaalt naar een heerlijke vaste slaap. 

  Abonneer je op Slaaptijd als je deze sessie fijn vindt. Want hoe vaker je luistert, hoe meer je de positieve effecten zult ervaren. Je kunt Slaaptijd ook volgen op Youtube en Instagram.

  Sun, 20 Jun 2021 - 1h 11min
 • 51 - Naar een diepe gezonde nachtrust | Slaapmeditatie met bodyscan om spanning en stress los te laten

  Kies bewust voor een diepe, herstellende slaap door nu uit de cirkel van piekeren en stress te stappen. Laat je leiden naar een diepe gezonde nachtrust en fijne dromen met deze yoga nidra slaapmeditatie met uitgebreide bodyscan en rapid image visualisation op kalmerende muziek.

  Sun, 13 Jun 2021 - 1h 01min
 • 50 - Voel je flow en val in een diepe slaap | Yoga nidra slaapmeditatie voor meer verbinding en energie

  Maak verbinding met diepere niveaus in jezelf en val met een fijn gevoel in een heerlijke vaste slaap. Ontspan je lichaam en brein en laad jezelf op met nieuwe energie tijdens de relaxte bodyscan op kalmerende 432Hz muziek, om morgen fit en optimistisch aan de nieuwe dag te beginnen.

  Sun, 06 Jun 2021 - 58min
Mostrar mais episódios