Filtrar por gênero

Telegraaf Formule 1 podcast

Telegraaf Formule 1 podcast

De Telegraaf

Formule 1-watcher van De Telegraaf Erik van Haren en voormalig coureur Christijan Albers analyseren elke Grand Prix en brengen uiteraard al het nieuws rond Max Verstappen.

44 - ‘Dit is zo’n speciale prestatie, bijna onmenselijk’
0:00 / 0:00
1x
 • 44 - ‘Dit is zo’n speciale prestatie, bijna onmenselijk’

  Wat een apotheose! Max Verstappen is wereldkampioen. In de laatste Formule 1-podcast van dit seizoen bespreken voormalig coureur Christijan Albers en Telegraaf-verslaggever Erik van Haren de Grand Prix van Abu Dhabi na. Ook schetst het duo hoe bijzonder de prestatie van Verstappen is en hoe ze de race zelf hebben beleefd.

  Sun, 12 Dec 2021 - 37min
 • 43 - ‘Verstappen is als Schumacher, die geeft nooit op’

  Nog één race te gaan dit Formule 1-seizoen, en wat voor één. Max Verstappen en Lewis Hamilton bepalen zondag in Abu Dhabi wie er dit jaar wereldkampioen wordt. Erik en Christijan kijken vooruit naar die finale en bespreken natuurlijk ook uitgebreid de krankzinnige Grand Prix van Saoedi-Arabië. Was het een leuke race, of juist totaal niet? En hoe komt het dat Hamilton angst lijkt te hebben voor Verstappen? Je hoort het in een nieuwe aflevering van de Formule 1-podcast van De Telegraaf.

  Mon, 06 Dec 2021 - 47min
 • 42 - ‘Door Verstappen en Hamilton lijken andere topcoureurs op koekenbakkers’

  Erik en Christijan praten na over de Grand Prix van Qatar. Ondanks twee overwinningen op rij van Lewis Hamilton is het volgens het tweetal onzin om te stellen dat Max Verstappen nu opeens kansloos zou zijn in Jeddah en/of Abu Dhabi. Ook het sterke optreden van Alpine in Doha komt ter sprake, net als de soap buiten de baan tussen Mercedes en Red Bull.

  Mon, 22 Nov 2021 - 46min
 • 41 - ‘Max Verstappen is nog goed weggekomen in Brazilië’

  Het was een veelbewogen race-weekeinde in Brazilië, zowel op- als naast de baan. Voormalig coureur Christijan Albers en verslaggever Erik van Haren praten in een nieuwe aflevering van de Formule 1-podcast van De Telegraaf na over alles wat er gebeurde. De inhaalrace van Lewis Hamilton, het duel met Max Verstappen en ook het optreden van Valtteri Bottas komen uitgebreid ter sprake. Ook neemt het duo de snelheid van Hamilton en alle theorieën die daarbij komen kijken onder de loep.

  Tue, 16 Nov 2021 - 43min
 • 40 - ‘Hoofdpijndossier Mercedes, Max Verstappen op koude banden geniaal’

  Max Verstappen boekte in Mexico alweer zijn negende overwinning van dit seizoen. Voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers en verslaggever Erik van Haren praten na over de race, waarin de WK-leider het verschil direct maakte richting de eerste bocht. De uitremactie van Verstappen komt uitgebreid aan bod, net als het optreden van Valtteri Bottas en Sergio Pérez. Ook het goede weekeinde van onder meer Ferrari wordt belicht.

  Mon, 08 Nov 2021 - 49min
Mostrar mais episódios