Filtrar por gênero

Zelfspodcast

Zelfspodcast

Sander & Jaap / Tonny Media

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.


Word Luisterkind of Tonny:

IOS: https://apps.apple.com/nl/app/zelfspodcast/id1566136994

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.geroezemoes.zelfspodcast&hl=nl&gl=US

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/zelfspodcast/

Voor meer informatie: https://zelfspodcast.nl/


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

109 - S3E2- Ziek, maar toch niet
0:00 / 0:00
1x
 • 109 - S3E2- Ziek, maar toch niet

  Sander en Jaap voelen zich niet zo lekker. Coronette? Zeker niet: er is eigenlijk niets met ze aan de hand. Maar toch houden de heertjes elkaars klamme handjes troostend vast: ze zijn hypochondrisch, oftewel aanstellers in medische zin. Heb echter meelij: het valt niet mee om zeeziek in de Hypogondel te zitten. Hypochondrië is een heftig land. Hypochondrijers zijn een wreed volk... Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! Ga naar de website van Manscaped en ontvang 20% korting + gratis verzending op de Performance Package met de code *ZELFSPODCAST*. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 15 Oct 2021 - 44min
 • 108 - S3EXTRA - Tonny 1 jaar

  Wij zitten momenteel met het hele Tonnyteam in het makkelijke tuigje naar Hvar om dit te vieren

  Fri, 08 Oct 2021 - 42min
 • 107 - S3E1 - Den Nederlandsche film

  Jaap heeft de titelsong van een nieuwe Nederlandse film ingezongen en dat maakte de keuze voor het onderwerp van de aflevering makkelijk. Ze bespreken verschillende films, actreutels en totten van actreutels. Daarnaast hebben Sander en Jaap het ook over andere belangrijke zaken als: welke auto ze zouden zijn. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! 🥒 Gebruik onze code HelloZelfspodcast online voor 45 euro korting op de eerste drie boxen!

  Fri, 08 Oct 2021 - 48min
 • 106 - S2E52 - Protesteren kun je leren

  Nee, de aflevering heet niet protestanderen. Sander is defintief klaar met dat ge-sander.

  Fri, 01 Oct 2021 - 56min
 • 105 - S2E51- De grote uitdaging

  Op dit moment zit onze graaf op zijn tweewieler richting Lapland. Samen met zijn fietsmaatje Steven ploetert hij door de bergen van Litouwen. Uiteraard alles voor het goede doel, Sander kennende. Ook Jaap zit op de blaren, want hij voelt zich gepasseerd. Het feit dat hij niet mee is gevraagd op de beruchte fietstocht doet hem pijn en voelt als vreemdgaan. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! Apple - https://apps.apple.com/nl/app/zelfspodcast/id1566136994 Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.geroezemoes.zelfspodcast&gl=NL Gebruik onze code HelloZelfspodcast online voor 45 euro korting op de eerste drie boxen! Doneer aan de Homies Foundation waar Sander voor fiets via deze link! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 24 Sep 2021 - 43min
Mostrar mais episódios