Podcasts by Category

Teljes Terjedelem

Teljes Terjedelem

Bognár Domokos, Baumstark Tibor

Magyarország első futballpodcastja Baumstark Tiborral, Haraszti Ádámmal és Bognár Domokossal.

989 - A melegítés izgalmai | Szekeres Adrián
0:00 / 0:00
1x
  • 989 - A melegítés izgalmai | Szekeres Adrián

    Szekeres Adriánt láttuk vendégül ismét ezen a héten, akivel ahhoz képest, hogy mostanában leginkább La Liga-műsorokban láthatjuk-hallhatjuk, még egészen keveset is beszélgettünk a spanyol bajnokságról! Természetesen azért ez sem maradt el, hiszen Doma a hétvégét arrafelé töltötte és igen komoly élményekeben és különleges izgalmakban is volt része, még ha némelyik mibenlétét az adás résztvevőinek kétharmada nem is mindig értette... de persze fontos szerepet kapott a Premier League bajnoki címéért folyó harc élesedése és a Leverkusen történetének első salátástála is! A teljes témalista: (0:00) Hét pillanata az Emiratesből (4:55) Felipe Anderson duplája (7:00) Adrián pillanatai (9:20) Kvíz (12:15) Bajnok a Leverkusen! (27:15) Nagy koppanások a PL-ben (37:30) Guardiola túlgondolja? (39:40) Miért nem kap gólokat a Real Madrid? (48:50) Doma élményei Cádizból

    Mon, 15 Apr 2024
  • 988 - Dupla dinamit | Besztlíg FanTTasy, 33. forduló

    Levi és Máté beszélgetőtársa a héten Ádám, aki elsősorban kármentésben gondolkodott - eddig, hiszen a szezonzáró duplahetes őrületek mellé még valahogy szeretné értelmesen hasznosítani az egyetlen rendelkezésére álló chipet, a Bench boostot, ami egészen különleges kihívásnak tűnik. Fájhat a fantasy managerek feje persze a Liverpool miatt is, akik a nem várt mértékű hazai vereségnek köszönhetően az Európa Ligában változtathatnak a hétvégi bajnoki terveiken is, akár kulcsjátékosok pihentetésének árán és persze Guardiolánál se lehet sose tudni, éppen ki kerül a kezdőbe - ilyen kérédseket is körbejártunk!

    Fri, 12 Apr 2024
  • 987 - Soha rosszabb BL-negyeddöntőket! | Bajnokok Rizsája E22 (PSG-BAR, ATM-DOR)

    Ugyan a tegnapi, összességében 10 gólt hozó két meccs őrületét és izgalmait nem tudta felülmúlni a PSG, a Barcelona, az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund, de ismét fantasztikus estét láthattunk a Bajnokok Ligájában. Az Atlético irgalmatlanul dominánsan kezdett, hogy a végén majdnem teljesen elbukja az előnyét - míg Párizsban a Barcelona hátrányból tudott fordítani a 4 gólt hozó második félidőben. Hogy mindez hogyan történt? Azt Baumstark Tibi és Vályi Bence mesélik el!

    Wed, 10 Apr 2024
  • 986 - Az Őrület Estéje | Bajnokok Rizsája E21 (RMA-MCI, ARS-BAY)

    10 találat, bombagólok és döbbenetes pillanatok egész sora. A Bajnokok Ligája 2023-24-es kiírásának negyeddöntői elképesztő estével indult: az Arsenal-Bayern München és a Real Madrid-Manchester City meccsek is végig a képernyőre szegezték az ember figyelmét. Hogy miért? Azt Vályi Bence Szarka Andrással, a Network4 csoport kommentátorával beszélte ki!

    Tue, 09 Apr 2024
  • 985 - Kapus, könyv, kupa, kulcs | Holczer Ádám

    Nem csak nálunk újonc Holczer Ádám, a Ferencváros korábbi és a Soroksár jelenlegi kapusa, hanem televíziós szakértőként is mindössze néhány hónapja mutatkozott be a Sport TV műsoraiban - de az nagyon gyorsan kiderült vele kapcsolatban, hogy mennyire kedveli az olasz labdarúgást. Így a hétvégi római derbi sem maradt ki természetesen a témáink közül, de szóba került a spanyol kupadöntő és a Manchester United-Liverpool rangadó is, kezdésképpen viszont könyvekről és az új, szakértői szerepe kihívásairól beszélgettünk! A teljes témalista: (0:00) Holczer Ádám, a Sport TV szakértője (15:00) Carnesecchi védése (16:36) Vlahovic elvett gólja(i) (22:00) Rúben Amorim Liverpoolba tart? (26:40) Copa del Rey finálé (39:30) De Bruyne csoda (43:15) Man United-Liverpool (52:00) Szakítás Mourinhóval

    Mon, 08 Apr 2024
Show More Episodes