Podcasts by Category

Vysielanie NLP Akadémie

Vysielanie NLP Akadémie

Peter Sasín & Iveta Klimeková

Vitajte vo Vysielaní NLP Akadémie. Peter Sasín a Iveta Klimeková v ňom s vami zdieľajú svoje unikátne poznatky z Neuro Lingvistického Programovania a skúsenosti z práce s lídrami biznisu, top športovcami a ľuďmi, ktorí denne posúvajú svoje hranice ďalej a vyššie. Aktivujte s nami váš plný potenciál. Znásobte svoju produktivitu a dosahujte veľké ciele s ľahkosťou a radosťou. Pre viac informácií navštívte: www.nlp-akademia.sk a absolvujte tréning zdarma...

355 - 163 Umenie Prijímania: Transformuj Svoj Život Ochotou Prijímať
0:00 / 0:00
1x
  • 355 - 163 Umenie Prijímania: Transformuj Svoj Život Ochotou Prijímať

    Mnohí z nás majú zakorenenú falošnú predstavu, ktorá nám hovorí, že prijímať je znakom slabosti, že sa tým ukážeme zraniteľní. Myslíme si, že ak všetko zvládneme sami, sme silnejší, nezávislejší. Ale čo ak je to všetko len ilúzia? Toto presvedčenie môže viesť k hromade problémov – od pocitu osamelosti, cez vyhorenie, až po to, že nás obchádzajú príležitosti na hlbšie vzťahy a osobný rast. Zabúdame, že prijímanie je v skutočnosti znakom sily, nie slabosti. Je to odvaha povedať "áno" svetu, ktorý sa nám snaží ponúknuť svoje dary. V tejto epizóde s Petrom Sasínom sa pustíme na cestu transformácie. Preč s predsudkami, ktoré nás držia na uzde! Spoločne objavíme, akú silu vyžaduje a zároveň vytvára prijímanie. Uvidíš, že keď sa naučíš otvorene prijímať, nie len že si dovolíš byť viac slobodný, ale tiež objavíš nové vrstvy svojej osobnosti, posilníš svoje vzťahy a otvoríš dvere k obrovskému osobnému rastu.   Veríme, že ti táto epizóda prinesie maximálnu hodnotu a nové kvalitné možnosti v živote! Uži si počúvanie :)   PS: Chceš spoznať NLP do hĺbky a objaviť fascinujúci svet dosahovania excelentnosti a plného potenciálu? Pozri sa na popis nášho certifikovaného kurzu NLP Practitioner. Je to 12-dňový transformačný tréning, na ktorom sa so skúsenými NLP Trénermi naučíš aktivovať svoje vnútorné zdroje, zbavíš sa obmedzení, či strachov a nakopneš svoju kariéru, aj súkromný život.

    Thu, 15 Feb 2024 - 22min
  • 354 - 162 Externá Validácia - Ako nenechať názory druhých diktovať tvoj život

    🔥🔥🔥 Máš plné zuby toho, že tvoj život kontrolujú názory iných? Už ťa nebaví tancovať podľa ich píšťalky? Potom je táto epizóda ako stvorená pre teba! 🔥🔥🔥 Priprav sa na nezastaviteľný 5-krokový návod, ktorý ti poodhalí, ako nenechať externú validáciu diktovať tvoje kroky. Krok za krokom ti ukážem: Ako si zadefinuješ vlastnú identitu mimo tlaku spoločnosti Prečo je dôležité vytvoriť si emocionálny odstup Ako sa stať odolným voči toxickým emóciám Prečo by si mal byť emočne rýchly ako profi tenista Ako správne vyberať mentora, ktorý ti dá hodnotnú spätnú väzbu --- Tak už na nič nečakaj  a počúvaj TERAZ, kým ti nevyfučí para! 🚀 Verím, že ti táto epizóda prinesie maximálnu hodnotu a nové kvalitné možnosti v živote! Uži si počúvanie :) Peter Sasín   PS: Chceš spoznať NLP do hĺbky a objaviť fascinujúci svet dosahovania excelentnosti a plného potenciálu? Pozri sa na popis nášho certifikovaného kurzu NLP Practitioner. Je to 12-dňový transformačný tréning, na ktorom sa so skúsenými NLP Trénermi naučíš aktivovať svoje vnútorné zdroje, zbavíš sa obmedzení, či strachov a nakopneš svoju kariéru, aj súkromný život.

    Thu, 31 Aug 2023 - 28min
  • 353 - 161 Ako si preprogramovať myseľ (v 3 krokoch)

    Čo robiť so zle nastavenou mysľou? Ak máme zle nastavenú myseľ, nezáleží na tom, ako veľmi sa snažíme. Zle nastavená myseľ nás bude držať na mieste. Je to, akoby sme v aute stáli na plyne aj na brzde súčasne. Námaha veľká, pohyb vpred žiadny - akurát riskujeme škody. V tejto epizóde sa pozrieme na 3 veľmi účinné kroky, ktoré môžete okamžite začať robiť, aby ste preprogramovali svoju myseľ a dosahovali tak konečne výsledky, ktoré si zaslúžite. Verím, že vám táto epizóda prinesie maximálnu hodnotu a nové kvalitné možnosti v živote! Užite si počúvanie :) Peter Sasín   PS: Chcete spoznať NLP do hĺbky a objaviť fascinujúci svet dosahovania excelentnosti a plného potenciálu? Pozrite sa na popis nášho certifikovaného kurzu NLP Practitioner. Je to 12-dňový transformačný tréning, na ktorom sa so skúsenými NLP Trénermi naučíte aktivovať svoje vnútorné zdroje, zbavíte sa obmedzení, či strachov a nakopnete svoju kariéru, aj súkromný život.

    Thu, 24 Aug 2023 - 30min
  • 352 - 160 Ako zaobchádzať s toxickými ľuďmi - v živote, v práci a vo vzťahu

    Máte vo svojom okolí toxického človeka, alebo ľudí? Tak potom je táto epizóda práve pre vás. Ukážem vám 5 (+1) vysoko efektívnych krokov, ktoré vám pomôžu zaobchádzať s toxickými ľuďmi.  V tejto epizóde si povieme: Ako sa niekto stane toxickým? PREČO je niekto dlhodobo toxický? (je len jeden dôvod - zaznie v tejto epizóde) Aký pozitívny úmysel chce svojou toxicitou dosiahnuť? Čo väčšina ľudí NEROBÍ - a tým podporuje toxické správanie? 5 vysoko účinných krokov, ako zaobchádzať s toxickými ľuďmia takisto... Bonus - ultimatívny krok: Čo robiť, ak na "toxikáča" nič nefunguje ;)     Verím, že vám táto epizóda prinesie maximálnu hodnotu a nové kvalitné možnosti v živote! Užite si počúvanie :) Peter Sasín   PS: Chcete spoznať NLP do hĺbky a objaviť fascinujúci svet dosahovania excelentnosti a plného potenciálu? Pozrite sa na popis nášho certifikovaného kurzu NLP Practitioner. Je to 12-dňový transformačný tréning, na ktorom sa so skúsenými NLP Trénermi naučíte aktivovať svoje vnútorné zdroje, zbavíte sa obmedzení, či strachov a nakopnete svoju kariéru, aj súkromný život.

    Thu, 17 Aug 2023 - 34min
  • 351 - 159 Je manipulácia vždy zlá? (A je NLP manipulatívne?)

    Nikto z nás nechce byť manipulovaný. Súčasne sme vedení k tomu, aby sme nemanipulovali iných. Tak prečo máme niekedy pocit, že manipulácia je prakticky všade? Chcete vedieť, ako je to s manipuláciou naozaj? :o V tejto epizóde si dôkladne posvietime na manipuláciu a povieme si: Čo je to manipulácia? Dokážeme NEmanipulovať? Musí byť manipulácia len zlá? Príklady dobrej manipulácie Šokujúcie rozdiel medzi manipuláciou a komunikáciou Ako odhalit manipuláciu Výzva týždňa, ktorá vám dá viac možností, ako ste mali doteraz.   Verím, že vám táto epizóda prinesie maximálnu hodnotu a nové kvalitné možnosti v živote! Užite si počúvanie :) Peter Sasín   PS: Chcete spoznať NLP do hĺbky a objaviť fascinujúci svet dosahovania excelentnosti a plného potenciálu? Pozrite sa na popis nášho certifikovaného kurzu NLP Practitioner. Je to 12-dňový transformačný tréning, na ktorom sa so skúsenými NLP Trénermi naučíte aktivovať svoje vnútorné zdroje, zbavíte sa obmedzení, či strachov a nakopnete svoju kariéru, aj súkromný život.

    Thu, 10 Aug 2023 - 21min
Show More Episodes