Podcasts by Category

Zelfspodcast

Zelfspodcast

Sander & Jaap / Tonny Media

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.


Word Luisterkind of Tonny:

IOS: https://apps.apple.com/nl/app/zelfspodcast/id1566136994

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.geroezemoes.zelfspodcast&hl=nl&gl=US

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/zelfspodcast/

Voor meer informatie: https://zelfspodcast.nl/


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

105 - S2E51- De grote uitdaging
0:00 / 0:00
1x
 • 105 - S2E51- De grote uitdaging

  Op dit moment zit onze graaf op zijn tweewieler richting Lapland. Samen met zijn fietsmaatje Steven ploetert hij door de bergen van Litouwen. Uiteraard alles voor het goede doel, Sander kennende. Ook Jaap zit op de blaren, want hij voelt zich gepasseerd. Het feit dat hij niet mee is gevraagd op de beruchte fietstocht doet hem pijn en voelt als vreemdgaan. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! Apple - https://apps.apple.com/nl/app/zelfspodcast/id1566136994 Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.geroezemoes.zelfspodcast&gl=NL Gebruik onze code HelloZelfspodcast online voor 45 euro korting op de eerste drie boxen! Doneer aan de Homies Foundation waar Sander voor fiets via deze link! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 24 Sep 2021 - 43min
 • 104 - S2E50 - Recensanderen

  Deze gaan we even héél kritisch beluisteren. De heertjes hebben het deze week namelijk over niets anders dan recensies, critici en online reacties; kortom, de reviewreveille. Als samenlevingrecensent voelt Sander zich aangesproken, maar dat de gewone man zich ook steeds vaker geroepen voelt om zijn mening te geven, bevalt hem niet. Hoe verklaren we het veelkoppige monster van de online meningencultuur? Waarom vindt iedereen dat zijn mening ertoe doet? Stuur vooral een kritische bespreking van deze aflevering in, die zullen we dan met liefde in de papierversnipperaar gooien. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! Ga naar https://www.nextory.nl/Rouze, vul daar de unieke vouchercode Rouze in, download de app en lees/luister 45 dagen gratis. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  Fri, 17 Sep 2021 - 51min
 • 103 - S2E49 - Pilsbazen

  De eerste liefde die de mannen met elkaar delen is bier en alles wat daarbij komt kijken. Uiteraard heeft Jaap het over de invloed van lucht, licht en warmte, maar voor Sander is bier een enkeltje naar perfect dronkenschap. Overigens zijn alleen de eerste drie biertjes lekker. Daarna gaat het op karakter. Daar hebben de mannen gelukkig geen aan tekort. Ben jij net als Sander en Jaap een echte pilsbaas? Geproduceerd door: Tonny Media. Volg De Zelfspodcast op Instagram. Onze app is ook downloadbaar! 🥦 Gebruik onze code HelloZelfspodcast voor 45 euro korting op de eerste drie boxen bij HelloFresh! 📞 Check hier het opvallende en opvouwbare toestel van Samsung en zie zelf waarom dit Sander telkens zo ten schande zet. ❤️ Nomineer ons voor de Dutch Podcast Awards!

  Fri, 10 Sep 2021 - 44min
 • 102 - S2E48 - Pretty Privilege

  Sander schreef een column en daar vonden mensen iets van. Story of his life, maar deze keer waren mensen wel erg boos.

  Fri, 03 Sep 2021 - 48min
 • 101 - S2E47 - Nederland verzuipt

  Klimaatverandering, duurzaamheid, groene stroom, grijze stroom, of zoals Jaap het zo mooi noemt: het Millette.

  Fri, 27 Aug 2021 - 50min
Show More Episodes