Podcasts by Category

Popcorn

Popcorn

VG

VGs Kristine Hellesland og Axel Haugan med gjester tar for seg de beste seriene du kan se nå.

5 - Filmmusikk
0:00 / 0:00
1x
  • 5 - Filmmusikk

    I dag snakker vi om musikk i film og TV-serier. Komponist og produsent Raymond Enoksen har laget musikk til mange kjente TV-serier og filmer, blant annet Lars Monsen-seriene på NRK. Sammen med Axel Haugan og Kristine Hellesland tar de for seg noen av de mest kjente seriene og filmene. Produsert av Magne D. Antonsen.

    Wed, 13 May 2015
  • 4 - Daredevil

    Daredevil er den beste helteserien som er laget til nå. Bare synd den er for lang, men hvordan er den i forhold til andre superhelter. Programleder Kristine Hellesland og Axel Haugan har i dag med seg VGTVs jo Christian Oterhals. Produsert av Magne D. Antonsen.

    Sun, 10 May 2015
  • 3 - Serieutroskap

    Utroskap! Hva gjør du når kjæresten er borte mens du vil se en ny episode, og ikke klarer å vente. Er du serieutro, eller holder du ut? Kristine Hellesland og Axel Haugan diskuterer den kanskje vanligste formen for utroskap i dag. Produsert av Magne D. Antonsen.

    Sun, 19 Apr 2015
  • 2 - Bloodline

    Den nye Netflix-serien «Bloodline» får ikke bare god mottakelse, så hvordan er den i forhold til andre serier som «Sons of Anarchy» og «Six Feet Under»? Programleder Kristine Hellesland og Axel Haugan har i dag med seg VGTVs jo Christian Oterhals. Produsert av Magne D. Antonsen.

    Thu, 09 Apr 2015
  • 1 - Jinx og påskekrim

    Programleder Kristine Hellesland og Axel Haugan snakker om HBO-serien «the Jinx» sammen med ukens gjest Anders Giæver, samt årets påskekrim på NRK, TV2 og VGTV. Produsert av Magne D. Antonsen.

    Fri, 27 Mar 2015