Filtra per genere

88 mérföld óránként

88 mérföld óránként

Csabi, Tony és Tomi

Három csávó dumál filmekről meg mindenféle dolgokról, a világról és ami mögötte van, avagy a filmes podcast nem csak filmekről.

51 - E50 - A megkésett jubileum és az indokolatlan matrac
0:00 / 0:00
1x
  • 51 - E50 - A megkésett jubileum és az indokolatlan matrac

    Igen, tudjuk, tudjuk... rég voltunk. Elnézést kérünk, őszintén, nem így terveztük az 50-es jubileumot. Az adás végén kitérünk az okokra és a folytatás minkéntjére is, de addig is próbáljunk együtt örülni annak, hogy végre volt alkalmunk beszélgetni a szokásos kis témáinkról, techről, filmről, életről.

    Wed, 28 Oct 2020 - 1h 23min
  • 50 - E49 - Az vagy, amit megveszel

    Vettünk-e mostanában okoskütyüket az otthonaiknba? Hogyan viseli Tomi az angliai bezártságot? Nézünk-e mostanában Netflix Original sorozatokat? Furán érezzük-e magunkat, amikor egy nagy cég véletlenül jófej velünk? Szeretjük-e a Tankcsapdát? Megannyi kérdés, megannyi válasz... de csak ha végighallgatod!

    Fri, 5 Jun 2020 - 1h 19min
  • 49 - E48 - Operatív életvezetési tanácstalanságok

    Ehavi adásunkban sajnos ismét csak ketten, de azért egy igen kiadósat beszélgetünk mindenféléről. Az elkerülhetetlen COVID-19 témából átugrándozunk társadalmi, politikai, virológiai, technológiai kérdésekbe, érintjük a mozik, művészek, előadók helyzetét, a magyar társadalom fizetési hajlandóságát, majd kivetítjük a Marie Kondo életérzést az elektronikai kütyüinkre. Most nincsenek timecode-ok, de ha már eleged van a koronavírus témából, 18:22-től hallgasd az adást!

    Fri, 1 May 2020 - 1h 27min
  • 48 - E47 - A garbós Steve Jobs béka és a karantén története

    Biztos unjátok már, de sajnos mi sem tudjuk kikerülni a COVID-19 okozta karanténhelyzet kitárgyalását. Ha a vírust nem is állítjuk meg, talán okozunk nektek pár vidám percet az eredendő hülyeségünkkel, meg néhány közbevetett filmajánlóval. Vigyázzatok magatokra továbbra, lehetőség szerint maradjatok otthon és nemsokára jövünk újra!

    Mon, 30 Mar 2020 - 1h 22min
  • 47 - E46 - Jobb emberré válni, ahogy a lovak csinálják

    Nihilizmus, egzisztenciális krízis, depresszió, önismeret, jobbá válás, építkezés, változtatás... és mindez rajzolt állatokkal! Magyarul végre itt a nagy BoJack Horseman kibeszélő, amit összekapcsolunk tematikailag az Orange Is The New Black és a The Good Place fináléival. De elemzünk social mediát, okosotthont és a 2020-as Oscar-díjat is.

    Mon, 24 Feb 2020 - 1h 52min
Mostra altri episodi