Filtrar por género

Kā labāk dzīvot

Kā labāk dzīvot

Latvijas Radio 1

Kas spēj ietekmēt un pārveidot cilvēka dzīvi - zināšanas, informācija, tikšanās ar interesantiem cilvēkiem? Kā uzlabot mūsu sadzīvi, kā saglabāt un uzturēt labu veselību, kā izaudzēt puķi, kā salabot mašīnu, iekārtot māju? Kā uzzināt par visu jaunāko dažādās nozarēs, kas ietekmē vai var ietekmēt mūsu dzīves kvalitāti? Mums jādzīvo labāk tagad, jo šis ir mūsu laiks. Un šeit, jo šī ir īstā vieta!

3035 - Ne vienmēr miegs sniedz atspirdzinājumu
0:00 / 0:00
1x
  • 3035 - Ne vienmēr miegs sniedz atspirdzinājumu

    Miegs ir nepieciešams mums visiem, tomēr ne vienmēr cilvēki var teikt, ka guļ labi un ka miegs sniedz atspirdzinājumu. Par ko var liecināt miega kvalitātes izmaiņas, interesējamies raidījumā.

    Thu, 16 May 2024
  • 3034 - Rūpes par acu veselību vasaras saulē

    Līdz ar siltā laika atnākšanu, vairāk sākam uzturēties ārā.  Lai nepakļautu sevi veselības riskiem, ir jāparūpējas ne tikai par ādas, bet arī acu drošību. Par veidiem, kā pasargāt acis vasaras laikā, interesējamies raidījumā.

    Wed, 15 May 2024
  • 3033 - Nozares pārstāvji: Ikvienam nepieciešamas pamatzināšanas darbā ar mākslīgo intelektu

    IT nozares eksperti uzskata, ka pienācis laiks, kad ikvienam Latvijas iedzīvotājam būtu nepieciešamas pamatzināšanas, kā lietot mākslīgo intelektu. Kāpēc ir tāda pārliecība, interesējamies raidījumā.

    Tue, 14 May 2024
  • 3032 - Inovatīvā pārtika - objektīva nepieciešamība vai modes kliedziens?

    Arvien biežāk veikalu plauktos mēs redzēsim pārtikas produktus, kas gatavoti no kaltētiem sienāžiem, aļģēm un citām mums neierastām ēdiena sastāvdaļām. Kas ir inovatīvā pārtika - objektīva nepieciešamība vai modes kliedziens?

    Mon, 13 May 2024
  • 3031 - Eksotiskas čūskas, bruņurupuči, pat ķenguri: kādus dzīvniekus labāk neturēt mājās

    Eksotiskas čūskas, bruņurupuči, pat ķenguri, kuriem dabiskā vide otrpus zemeslodei - šādi dzīvnieki ik pa laikam nonāk Latvijā. Kādus dzīvnieku noteikti nevajag turēt mājās un kāpēc?

    Fri, 10 May 2024
Mostrar más episodios