Filtrar por gênero

Kā labāk dzīvot

Kā labāk dzīvot

Latvijas Radio 1

Kas spēj ietekmēt un pārveidot cilvēka dzīvi - zināšanas, informācija, tikšanās ar interesantiem cilvēkiem? Kā uzlabot mūsu sadzīvi, kā saglabāt un uzturēt labu veselību, kā izaudzēt puķi, kā salabot mašīnu, iekārtot māju? Kā uzzināt par visu jaunāko dažādās nozarēs, kas ietekmē vai var ietekmēt mūsu dzīves kvalitāti? Mums jādzīvo labāk tagad, jo šis ir mūsu laiks. Un šeit, jo šī ir īstā vieta!

3040 - Māja bez jumta nemaz nav māja, tāpēc raidījumā viss par jumtu
0:00 / 0:00
1x
  • 3040 - Māja bez jumta nemaz nav māja, tāpēc raidījumā viss par jumtu

    Mājai jumts nu gan nedrīkstētu „aizbraukt”, jo - māja bez jumta nemaz nav māja. Visu par jumtu - ko darīt, ja pil, ja vajadzība spiež atjaunot vai jābūvē no jauna to, ko atjaunot vairs nevar, skaidrojam raidījumā kopā ar meistariem.

    Thu, 23 May 2024
  • 3039 - Piedzīvojumu terapija var palīdzēt arī izprast pāru attiecības

    Ko nozīmē mesties piedzīvojumos? Mēs katrs šos vārdus uztveram atšķirīgi. Vienam tas ir muzeja apmeklējums, otram - lēciens ar izpletni. Bet kas ir piedzīvojumu terapija, to skaidrojam raidījumā.

    Wed, 22 May 2024
  • 3038 - Maijs - melanomas modrības mēnesis "Stājies saulessardzē!"

    Šomēnes startējusi kampaņa „Stājies saulessardzē”, kas neaicina sargāt sauli, bet tieši otrādi - pasargāt sevi no saules stariem. Tās laikā ikviens tiek aicināts simboliski stāties saulessardzē un mācīties, kā sevi un savus tuvos pasargāt no saules starojuma kaitīgās ietekmes.

    Tue, 21 May 2024
  • 3037 - Vai ir vērts investēt naudu Baltijas uzņēmumu akcijās?

    Pirkt akcijas pasaules tirgos ir viens, cita lieta ir Baltijas akcijām. Vai šajā tirgū var gūt peļņu, zinot, ka mūsu vietējā akcijas tirgū indekss aizvadītajā gadā pieauga tikai par 4.19%?

    Mon, 20 May 2024
  • 3036 - Maijs - skaistais ziedēšanas un daudzo dārza darbu laiks

    Grūti atrast otru tik skaistu mēnesi Latvijas dabā un dārzos kā maiju - lielā ziedēšana pilnā sparā, šogad strauji, agri un vienlaicīgi. Kā saglabāt dārzu krāšņu arī turpmākajos siltajos mēnešos un kādi dārza darbi šomēnes veicami dobēs un siltumnīcās?

    Fri, 17 May 2024
Mostrar mais episódios