Podcasts by Category

Radio GA - GA

Radio GA - GA

RTVSLO – Prvi

Radio Ga Ga – nova generacija vsak petek dopoldan razkriva aktualno družbeno-politično dogajanje pri nas in v svetu ter vam postreže s pestrim naborom unikatnih imitacij. S svojo duhovitostjo in ostrim pogledom prinaša zabavo, smeh in razmislek o dogodkih poslušalcem vseh generacij. Bodite del petkove zabave na Prvem.

1248 - Moj črni Bitcoin ne rabi osla...
0:00 / 0:00
1x
  • 1248 - Moj črni Bitcoin ne rabi osla...

    V današnjo oddajo Radio GaGa - nova generacija, je predsednik vlade Robert Golob poslal šefa poslanske skupine Svoboda Boruta Sajovica in novo ministrico za socialne medije Latoyo, ki bo predstavila nove projekte vlade na internetu, OnlyFans računu in številki 090 - vroči Golob. Pogledali bomo kdo in kaj je ta teden vse odstopilo in ali je Jan Plestenjak novi obraz v slovenskem prostoru. V živo se bomo oglasili s kmetijskih protestov, saj bodo mesto zasegli nitkarji. Tam bosta Marjan Šarec in Miro Serpentinšek. V oddajo se bo s terena javljal Tomo Križnar, ki skupaj z migranti po Sloveniji išče prostor za azilni dom. Vse to in še prigode osla Rožmarina iz sveta kriptovalut v tokratni oddaji na Prvem.

    Fri, 15 Mar 2024
  • 1247 - Nabiramo vsi, Odermatt in mi

    Za 8. marec nas bo v studiu Radia Ga Ga - nova generacija pozdravil Borut “Barbika” Pahor, ki nas bo s številnimi gostjami - od Svetlane do Zvezdane - skupaj s sovoditeljico Heleno Blagne popeljal skozi najpomebnejše dogodke tekočega tedna. Miran Ališič se bo javil iz Kranjske gore, kjer bo namesto pokala Vitranc potekalo svetovno prvenstvo v nabiranju regrata, svoj recept za solato pa nam bo zaupala tudi Angleca Likovič. Vrača se Uroš Slak, ki bo skupaj z gosti ugotavljal zakaj se v Sloveniji železniške postaje gradi iz italijanskega marmorja, ponovno pa bomo obiskali tudi stavbo na Litijski, kjer bo tokrat potekala operacija civilnih žrtev vojnem med Fidesom in vlado. Novo rubriko bo predstavila naša novinarka Mojca Mavec, ki bo po ljubljanskih ulicah raziskovala lepote slovebnskega jezika. Vse to in mogoče še kaj ali pa kaj drugega v novi epizodi Radia Ga Ga -nova generacija.

    Fri, 08 Mar 2024
  • 1246 - Golob na olje, osel v vesolje - Odiseja 2024

    V 4. epizodi oddaje “Radio Gaga - nova generacija nas bo pozdravil novi koordinator programa Luka Mesec skupaj s svojimi volilciu iz mesta in vasi. Vesna Milek bo s Slavojem Žižkom iskala orožje za kulturni boj proti Rusiji, Miran Ališič pa bo po Ljubljani iskal tuje zvezdnike. Aktiven teden je za našim premierjem Robertom Golobom, ki je obiskal Slovenski Vesoljski Center na štajerskem in stavbo na Litijski z novim pravosodnim ministrom Beanom. Oglasi, reporter Gustav Muller in še vsaj 5 stvari v petek dopoldan na Prvem programu.

    Fri, 01 Mar 2024
  • 1245 - Bratovščina Sinjega Goloba 2 - "Osel gre samo enkrat na Bled"

    Oddajo Radio Ga Ga - nova generacija je prevzel prvi elektro vitez te države, Robert Golob. Stroka si je enotna - oddajo je potrebno dvigniti na najvišjo možno raven. Pridružila se mu bo Tanja Fajon, ki pa tako, kot v koaliciji, morda ne bo ostala do konca. Uroš Slak bo s predsedniki svetovnih velesil in domačimi športnimi legendami analiziral navijaški incident Viol v Prekmurju. Bo Zahović predriblal Putina? Kako igra v obrambi Erdogan? Kdo se je naselil v stavbo na Litijski? Zakaj je Kanglerjev osel Rožmarin novi obraz umetne inteligence? Vse to in še kaj piše v novi knjigi Branka Grimsa, izveste v novi epizodi.

    Fri, 23 Feb 2024
  • 1244 - Končno smo videli pravi obraz, Sv. Dominika meri za nas

    Radio Ga Ga – nova generacija vsak petek dopoldan razkriva aktualno družbeno-politično dogajanje pri nas in v svetu ter vam postreže s pestrim naborom unikatnih imitacij. S svojo duhovitostjo in ostrim pogledom prinaša zabavo, smeh in razmislek o dogodkih poslušalcem vseh generacij. Bodite del petkove zabave na Prvem.

    Fri, 16 Feb 2024
Show More Episodes