Filtrer par genre

Slaaptijd

Slaaptijd

Loes Van Dokkum

Met Slaaptijd train je je lichaam en brein om te ontspannen en optimaal te herstellen. Je nachtrust verbetert en daardoor begin je je dagen met meer energie, focus en positiviteit. Goed slapen is net als gezond eten en voldoende bewegen een belangrijke pijler in jouw mentale en fysieke gezondheid. Slaaptijd luisteren is dé relaxte 'workout' voor een optimale nachtrust. Het is ook echt even een rustig moment voor jezelf. Slaaptijd gebruikt wetenschappelijke inzichten van vooraanstaande experts op het gebied van neuroscience en psychologie. In deze slaap meditaties worden oefeningen en technieken uit mindfulness en meditatie ingezet. Abonneer je op Slaaptijd als de sessies je bevallen. Hoe vaker je een slaap meditatie luistert, hoe meer je de positieve effecten zult ondervinden.

58 - Heel jezelf terwijl je slaapt | Slaapmeditatie met helende visualisatie om snel in slaap te komen
0:00 / 0:00
1x
 • 58 - Heel jezelf terwijl je slaapt | Slaapmeditatie met helende visualisatie om snel in slaap te komen

  Laat je vanzelf meevoeren op een helende reis door jouw innerlijke landschap. Met deze extra lange natuurvisualisatie daal je moeiteloos af naar een diepe kalmte in jezelf en laad je je weer op met nieuwe energie.

  Abonneer je op Slaaptijd als je deze sessie fijn vindt. Want hoe vaker je luistert, hoe meer je de positieve effecten zult ervaren. Op Youtube kun je ook langere versies en versies zonder muziek vinden van deze meditaties.

  Sun, 23 Jan 2022 - 58min
 • 57 - Stress en zorgen loslaten | Diepe, rustgevende slaapmeditatie tegen negatieve gedachten en piekeren

  Laat stress en negatieve gedachten los met deze rustgevende slaapmeditatie op kalmerende muziek. Voel hoe je, terwijl je gestaag afdaalt naar een diepe slaap, vanzelf terug in balans komt.

  Sun, 16 Jan 2022 - 59min
 • 56 - Afdalen naar een diepe slaap | Krachtige yoga nidra slaapmeditatie om spanning, onrust los te laten

  Val vanzelf in een diepe slaap met deze lange en extra langzame slaapmeditatie met yoga nidra. Ervaar veiligheid en vertrouwen terwijl je voelt hoe ontspanning vanzelf intreedt.

  Sun, 09 Jan 2022 - 1h 03min
 • 55 - Rusten in onrustige tijden | Diepe slaapmeditatie tegen piekeren, om overactieve geest te kalmeren

  Kies nu voor jouw rust en slaap, door je aandacht naar het nu te brengen en te ontdekken dat je zo vanzelf alle stress die hoort bij controle en streven kunt loslaten, en een diepe rust en vertrouwen gaat ervaren.

  Sun, 02 Jan 2022 - 1h 50min
 • 54 - Laat het verleden los en val in slaap | Slaapmeditatie met visualisatie voor een diepe helende slaap

  Voel hoe er ruimte voor nieuwe mogelijkheden ontstaat als je opgebouwde spanning uit eerdere momenten laat wegvloeien. Deze meditatie met visualisatie leidt je naar een prachtig berglandschap, waar je helemaal tot rust komt. Val in een diepe slaap met een heerlijk gevoel van vrijheid en veiligheid, en van vertrouwen in jouw betere toekomst.

  Sun, 04 Jul 2021 - 1h 01min
Afficher plus d'épisodes