Filtrar por gênero

RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

RUBEN TIJL RUBEN

RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

38 - Ruben Tijl Ruben/ Woordspelingen, woede en De Corte
0:00 / 0:00
1x
 • 38 - Ruben Tijl Ruben/ Woordspelingen, woede en De Corte

  In deze eerste aflevering van het nieuwe jaar wordt er wederom drie keer gedobbeld. Allereerst wordt er het geschreven woord gedobbeld en behandelen de heren het boek: De Prijzenjager van Frank Jager, die je misschien wel zou kunnen winnen of niet. De tweede dobbel valt op persoonlijk waar het nieuwe programma Volg Je Me Nog uitgebreid wordt besproken. Als laatst wordt social of niet gegooid en het verhaal van De Corte Podcast verteld met toegevoegde muzikale elementen. Geproduceerd door: Tonny Media. Luister direct nog een aflevering op onze Backstage als Sombrero!

  Fri, 14 Jan 2022 - 43min
 • 37 - Ruben Tijl Ruben/ Terugblikken op 2021 - ft. special guests!

  Voor deze nieuwjaarsspecial laten de heren de dobbelsteen voor een keer links liggen. Ruben, Tijl en Ruben gaan het roerige jaar af en bespreken ieder een hoogte- en dieptepunt. Voor deze uitgebreide terugblik zijn er twee heren te gast: Patrick Lodiers en Jeroen van Koningsbrugge. Ze hopen allemaal dat hun tour in het aankomende jaar kan doorgaan en spreken daarnaast gezamenlijk een nieuwjaarsboodschap in. Geproduceerd door: Tonny Media.

  Fri, 31 Dec 2021 - 50min
 • 36 - Ruben Tijl Ruben/ Schermen, gemanipuleerde dobbelsteen en een nieuwe urinoir

  Gelukkig komt de kerstvakantie eraan want Ruben van de Meer gooit schermpje en zoals de titel van de aflevering al doet vermoeden zijn dit er meer dan 1. Maar liefst 4 tips van verschillende platformen (no spon) komen deze aflevering jouw kant op. Ook Tijl strooit met tips maar dan op culinair gebied a.d.h.v. een recensie van Johannes van Dam. Ruben Nicolai rolt persoonlijk en dit word gevolgd door een klaagzang over zijn eindejaarsdepressie. Kortom: weer een veelzijdige aflevering. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg ons op Instagram.

  Fri, 17 Dec 2021 - 1h 03min
 • 35 - Ruben Tijl Ruben/ Accenten, kweekvlees en Roberto Saviano

  In deze aflevering dobbelt Ruben Nicolai, sport en vertelt uitgebreid over dat hij een wetenschappelijk onderzoek wil starten over het gebruik van accenten in de voetbal. Hij verzoekt mensen hem daarbij te helpen, dus voel je geroepen! Ruben van der Meer bekommert zich over het feit dat er in Glasgow niet gesproken is over de vleesconsumptie, want ‘vleesch, dat is pas beleggen.’ Ooit gehoord van Roberto Saviano? Volgens Tijl is deze journalist de moeite waard om te volgen naar aanleiding van onder andere een nieuwe Netflixshow. Geproduceerd door: Tonny Media.

  Fri, 03 Dec 2021 - 47min
 • 34 - Ruben Tijl Ruben/ Ziekte, andijviestamppot en corruptie

  De mannen zijn bij een podcastgoeroe geweest, en daarom begint deze aflevering met een lach, haha! Ruben van der Meer was onlangs ernstig ziek, en kreeg, alsof dat niet erg genoeg was, deze aflevering daarbovenop een ongezond lang verhaal van Tijl te horen over de geschiedenis van de Nederlandse keuken (conclusie: stamppot is oud), en daarna een nog langer verhaal van Ruben Nicolai over de aflevering rondom kunstschaatsen in de serie ‘Bad Sport’. Benieuwd naar de extreem gedetailleerde versie van dit verhaal? Luister de podcast! Voor een kortere samenvatting: bekijk de aflevering zelf, op Netflix. Geproduceerd door: Tonny Media. Volg ons op Instagram voor gouden content.

  Fri, 19 Nov 2021 - 52min
Mostrar mais episódios